Netmobiel hecht veel belang aan haar klanten. Onze trouwe klanten hebben dan ook een zeer grote waarde voor ons. Vertrouwen is een van onze sterkste troeven. Daardoor brengen onze trouwe klanten ook nieuwe klanten met zich mee.

Door onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat grote namen kunnen verwerven op onze klantenlijst. Wij werken dan ook al jaren samen met de grootste namen in de Antwerpse haven.

Enkele van onze klanten uitgelicht:

 • PSA Antwerp
  (http://www.psa-antwerp.be/)

  PSA is één van de grootste container transportbedrijven ter wereld. PSA is in het bezit van vele terminals waar wel 3000 werknemers tewerk zijn gesteld.

 • MSC – Home Terminal
  (http://www.psa-antwerp.be/nl/terminals/msc-home-terminal-0)

  MSC – Home Terminal is een joint venture tussen PSA Antwerp en MSC. Dit is wereldwijd de tweede grootste reder en ook de belangrijkste Europese hub voor MSC.

 • Garage Kant Antwerpen
  (http://www.volvotrucks.com/dealers-vtc/nl-nl/GarageKant/Pages/trucksgaragekant.aspx)

  Garage Kant is toegespitst op de professionele toepassing in het weg- en watertransport. Garage Kant is de hoofddealer van Volvo Trucks en Volvo Penta. Daarnaast doen ze de service voor Volvo Bus en verdelen ze ook nog Nissan Trucks.

 • SATI
  (http://www.sati.be)

  Sati staat in voor het onderhoud, herstel, transport, optimalisatie van onderhoudsconcepten,… van uw voertuigen en rollend materieel.

 • Deldo
  (http://www.deldo.com/)

  Deldo Autobanden NV is één van de grootste verdelers van autobanden in Europa. Deldo verkoopt aan meer dan 46 landen wereldwijd.

 • IFB
  (http://www.interferryboats.be/)

  IFB is een intermodale operator met een internationaal netwerk dat instaat voor een veilig en kwaliteitsvol transport over heel Europa.

 • DOCKX Handling
  (http://dockxhandling.be/)